maart 2017

Hoe stel ik mijn e-mail client in?

Prosite biedt verschillende formules aan voor uw e-mail. Afhankelijk van de formule vind je hieronder de instellingen. Waar je deze instellingen moet invoeren hangt af van het e-mailprogramma dat je gebruikt. Op deze pagina vindt u een handleiding om dit te doen in Microsoft Outlook.

Indien u een bestaande e-mailaccount wilt bijwerken in Outlook, volgt u de instructies onderaan deze pagina.

Webmail toegang

Als je een e-mailaccount via Prosite hebt, dan kun je je e-mail overal lezen via webmail. We gebruiken als voorbeeld het e-mailadres naam [at] voorbeeld [dot] be. Uiteraard vervang je dit door je eigen e-mailadres.

Email Marketing Tool 'Kenavo'

'Kenavo' (wat 'tot ziens' betekent in het Bretoens) is onze eigen online email-marketing tool.

Kenavo biedt u de mogelijkheid om zeer eenvoudig, zelfstandig, een professionele e-mail campagne op te stellen en te versturen naar uw mailinglijsten. Bv. voor een nieuw event, informatie omtrent een speciale actie of gewoon een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief.

Sorry!

Mannetje met vergrootglas

404

Sorry, we hebben hard gezocht, maar de pagina die u wilt bekijken bestaat niet (meer).

Kunnen we u een plezier doen met onze zoekfunctie bovenaan de pagina?

Drupal Onderhoudscontract

Voor al uw Drupal website(s) kan u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. 

Deze dienstverlening houdt in dat wij uw “Drupal-installatie” (technisch) onderhouden en updaten, zodat u steeds over een stabiele, veilige en performante website beschikt.

Alle veiligheidsupdates (“Security Updates”) en kritieke updates (“Critical Updates”) van Drupal core én Drupal modules zijn inbegrepen in dit onderhoudscontract. Nadat deze door ons eerst (lokaal) worden getest, zullen deze updates (online) worden uitgevoerd.

Disclaimer

Deze website is eigendom van Prosite BV, Industriepark Zone 2, Soldatenplein 51, 3300 Tienen, BE0469076261

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden :

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product-of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Prosite BV of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

Citrique Belge

De website van Citrique Belge, een wereldspeler in de productie van oa. citroenzuur, is een viertalige website die niet alleen dienst doet als voorstelling van het bedrijf maar ook als gateway tussen het bedrijf en haar klanten.