Gratis 50,00EUR aan Google AdWords reclame

Goed scoren bij zoekmachines is tegenwoordig een 'must'.
Het marktaandeel van Google als zoekmachine bedraagt bijna 90%. Maar wist je dat je eenvoudig en goedkoop kan adverteren op Google dankzij Google AdWords?
Dankzij onze nauwe samenwerking met Google, krijgt u van ons een waardebon van 50,00EUR aan Google AdWords credits bij elke nieuwe bestelling (één per klant)!
Waardebon 50,00EUR Google AdWords
Via Google AdWords betaalt u trouwens "per klik" (vanaf 0,05EUR/klik) en dus niet "per verschijning"! Daarenboven kan u eenvoudig uw budget onder controle houden door in te stellen hoeveel u maximaal per dag wenst te spenderen aan deze advertenties op de Google zoekpagina's.
Prosite kan u natuurlijk ook helpen bij het opzetten van AdWords-campagnes en/of deze helemaal voor u optimalseren en beheren!
Actievoorwaarden:
Deze actie geldt alleen voor nieuwe Google AdWords klanten. Maximaal één advertentie-tegoed per klant. De actie is alleen van toepassing op online accounts. Het activeren van een AdWords-account kost € 5,-. Dit bedrag wordt automatisch afgeschreven van het tegoed. Advertentiekosten die het tegoed van € 50,- te boven gaan, worden aan de adverteerder in rekening gebracht. Google behoudt zich het recht voor advertenties af te keuren en/of registratie te weigeren. De algemene voorwaarden van Google AdWords zijn op deze actie onverminderd van toepassing. Het advertentietegoed is niet inwisselbaar voor geld. Het advertentietegoed is alleen bestemd voor de persoon die het tegoed heeft aangevraagd en geactiveerd, het is daarom niet toegestaan het advertentietegoed te verkopen of te ruilen. Deze aanbieding kan te allen tijde door Google Inc. worden ingetrokken. Het tegoed moet worden gebruikt binnen 14 dagen na het activeren van de Google AdWords-account. Het tegoed is geldig tot 30/11/2007.