"Doe het met een professional" (FeWeb)

7 redenen om het met een professional te doen volgens FeWeb (én ons!):

 1. De juiste boodschap in de juiste vorm
  Bent u zeker dat uw website tegemoet komt aan de vooropgestelde doelstellingen ? Heeft u voldoende zicht op alle mogelijkheden die het internet biedt ? Kan u zelf voldoende afstand nemen van wat u denkt dat het moet worden en wat de bezoeker zal ervaren ?
 2. Een perfect huwelijk van techniek en design
  Een website bestaat uit meer dan mooie plaatjes en wat tekst. De bezoeker wordt door niemand bij de hand genomen. Uw website moet een duidelijke navigatie hebben, een transparante structuur, inhoudelijk boeien, uitnodigen tot interactie. Kortom, er worden van de webontwikkelaar heel wat skills verwacht.
 3. Zelf doen kost tijd, kost geld
  Overweegt u om zelf een website in mekaar te steken, vergeet niet uw uren in rekening te brengen. Wellicht steekt u er meer tijd in dan een geroutineerde professional en op dat moment kan u zich niet bezig houden met uw corebusiness.
 4. Gratis is niet voor niks
  Zelfs al vindt u gratis software of tools op het internet om uw website te bouwen, vergeet niet dat u ook tijd nodig zal hebben om die zaken te implementeren en aan te passen naar uw wensen. Bovendien bieden weinig gratis diensten ook service, tenzij u graag ellenlange fora afschuimt op zoek naar een antwoord.
 5. Laat het blijven duren
  Na het on line plaatsen van een website is het niet gedaan. Uw activiteiten groeien, veranderen, ook internet evolueert constant. Voorzie tijd en geld om uw website actueel te houden, om de aanpak bij te sturen enz. Zoek eerder een partner dan een éénmalige leverancier.
 6. Haal meer uit uw website
  Internet kan u meer bieden dan u zou denken. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie zichtbaar te maken, u kan ook specifieke processen vereenvoudigen (communicatie klant-leverancier, prospectie,...). Laat u hierover voldoende informeren door een professional.
 7. Wat is uw uitstraling u waard ?
  Werkt u hard aan het imago van uw organisatie of bedrijf, dan moet u ook voor uw website de nodige waakzaamheid aan de dag brengen. Meer nog dan veel andere communicatiekanalen wordt internet gebruikt om de markt te verkennen, om te vergelijken en te selecteren. Het is dus belangrijk dat u dit professioneel aanpakt.

Meer info op www.doehetmeteenprofessional.be