2de prijs voor www.tienen.be op de CMS Awards

Voor het vierde jaar op rij is de website van stad Tienen in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de ‘Belgian CMS Awards’. Dit keer kreeg de site zilver van de publieksjury in de categorie ‘Overheidswebsites’.
Christian Daems tijdens de uitreiking van de CMS Awards 2008
In 2005 behaald de site een 3de plaats in de categorie 'navigatiestructuur', het jaar nadien zelfs de 2de plaats in dezelfde categorie. Vorig jaar won Tienen twee CMS Awards: een zilveren voor de 'navigatiestructuur' en een bronzen voor de 'inhoud'. Dit jaar dus een 2de prijs als "overheidswebsite".
De website van de stad Tienen werd in december 2004 gelanceerd, met als content management systeem (CMS) proCMS.NET van Prosite. De actualisatie en invulling van de website gebeurt door de dienst communicatie van de stad.
Na de goede beoordeling in de Indigov monitor (Tienen kreeg een 15de plaats toebedeeld op een totaal van 327 gemeenten), is ook deze Web Award opnieuw een mooie waardering voor deze website en ons proCMS.NET-systeem.