Suikerrock

Morgen is het zover... de 23ste editie van Suikerrock belooft weer een absolute topper te worden met groepen/artiestens zoals The Scabs, Simple Minds, Anouk, Dirk Stoops, Natalia, Clouseau of Status Quo.
Zonet werd er een speciale (mini-)versie van de Suikerrock site gelanceerd voor mobiele GSMs en telefoons (Smartphones, Blackberry, edm.).
Surf met je mobieltje tussen de optredens door naar http://m.suikerrock.be.
Hieronder een overzicht van wat Prosite allemaal voor Suikerrock 'presteert' (voor, tijdens en na het festival):

  • Ontwerp en onderhoud van de officiële Suikerrock website www.suikerrock.be (Drupal CMS, XHTML/CSS, Flash, domeinnaam, hosting, edm.)
  • Maandelijks versturen van mailings en nieuwsbrieven naar meer dan 10.000 subscribers.
  • Beheer van medewerkers, persaccreditaties, standhouders, groepsleden, edm. via het Suikerrock Intranet (www.suikerrock.be/intranet). Online afdrukken van medewerkerspassen rechtstreeks naar PDF (incl. barcodes) via het intranet.
  • Installatie en onderhoud van 3 PCs, 2 printers en 8 ADSL modem/routers met WiFi
  • Installatie van een IP-camera voor de veiligheidsraad op de Veemarkt zodat zij een algemeen beeld hebben van de situatie 'op het het terrein'.

Het team van de DigitalCrew (7 fotografen en 2 informatici), onder leiding van Prosite, zorgt ook dit jaar weer voor een uitgebreide "live" fotoverslaggeving (www.suikerrock.be/live) tijdens Suikerrock i.s.m. Nikon en Fotoshop Cinafot Tienen!