Hof Ter Heide in Drupal

Door Donny Carette op 1-02-2011

De website voor traiteur Hof Ter Heide werd volledig opgefrist door Prosite. De bestaande inhoud werd volledig gemigreerd naar een nieuwe Drupal installatie en daarna grondig heraangepakt.

Hof ter heide

Naast Drupal als content management systeem werd er ook door ons een volledig nieuw design voorzien dat later werd omgezet naar een template. Nieuwsbrieven versturen van uit het CMS is ook niet langer een probleem daar we ook de SimpleNews module bij installeerden met ook hier weer een template die de look & feel verzorgd voor de nieuwsbrieven.

Enkele andere modules die we voor deze website gebruikten zijn:

  • Nivo Slider
  • Webform
  • Uiteraard ook CCK en Views
  • Image (Voor een eenvoudig te beheren fotogalerij

Alvorens de website te bezoeken hadden we je nog graag even als waarschuwing mee gegeven dit best niet te doen met een lege maag, want je zou wel eens ontzettende honger kunnen krijgen. Tijdens het ontwikkelen van deze Drupal site was dat bij ons toch een veel voorkomend probleem.