Nieuwe Drupal website voor De Gouden Schaar

De Gouden Schaar heeft een nieuwe Drupal website.

Joumani zorgde voor de nieuwe huisstijl en het grafisch ontwerp. Prosite stond in voor het snij en codeer-werk. Ook deze website draait volledig op het populaire Drupal Content Management Systeem (CMS), aangevuld met Kenavo als mail-maketing tool voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief.

Screenshot De Gouden Schaar website

De Gouden Schaar is sinds 1926 de referentie voor mannenmode in en ver buiten Tienen. U vindt er de ruimste keuze aan sportieve en klassieke kleding. U kan er terecht voor uw casual en klassieke outfit, in kleine en grote maten. De Gouden Schaar "kleedt de man van top tot teen"!

Unizo Tienen riep De Gouden Schaar eind september uit tot "Starter van het jaar 2011" tijdens Tienen Showt!