Vernieuwde website voor K-Projects

Door Donny Carette op 16-02-2012

Ongeveer 2 jaar nadat de Drupal website voor het metaalverwerkende bedrijf K-Projects uit Tienen werd aangemaakt, hebben we deze tijdens de voorbije dagen in een nieuw kleedje gestoken.

Het ontwerp is afkomstig van Initiograph-X en werd door Prosite omgezet naar een nieuwe Drupal template.

Naast het slicen en coderen hiervan hebben we er ook de FlickrGallery module bijgeplaatst, zodat zij eenvoudig nieuwe afbeeldingen kunnen toevoegen op hun website. Een belangrijk voordeel van de afbeeldingen op Flickr te plaatsen is dat dit minder ruimte in beslag neemt op de hosting.

Voor de klant zelf heeft dit ook als grote voordeel dat hij foto's van referenties kan nemen met zijn smartphone en via de beschikbare Flickr applicaties deze kan uploaden zodat ze ook dadelijk automatisch op zijn website verschijnen.

K-Projects