Nieuwe websites voor de Belgische Vereniging voor Urologie (BVU)

Prosite maakte 2 nieuwe websites voor de Belgische Vereniging voor Urologie (BVU), nl. eén Drupal website (www.bvu.be) en één evenement-website met online betalingen voor de Elautprijs (www.elautprijs.be).

Urologie is een chirurgische specialisatie in de geneeskunde die zich bezighoudt met voornamelijk operatieve behandelingen van de urinewegen bij de man en de vrouw, en de geslachtsorganen van de man.

De Drupal CMS website is eigenlijk vooral een extranet, waarop leden kunnen inloggen en exclusieve, wetenschappelijke informatie kunnen bekijken en opzoeken, met als doel om met zovéél mogelijk collega's kennis te delen en up to date te houden,

BVU website

De evenement-website is speciaal geschreven (zonder CMS) voor de Elautprijs (van dit weekend) met een symposium en wetenschappelijk programma gespreid over 2 dagen.
De online betalingen werden afgehandeld door Tickoweb.

Beide BVU-site werden ontwikkeld in samenwerking met de Nelson Group die voor het grafische en conceptuele gedeelte instonden alsook voor de copywriting en marketing.

Prosite zorgde zoals gewoonlijk voor al het coderingswerk, slicing naat HTML, Drupal CMS en Drupal theming, alsook voor de hosting en de verschillende domeinnamen.