Drupal website voor gezondheidstherapeute Hilde Van Hoecke

Hilde Van Hoecke geeft les aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg en biedt ook in een eigen praktijk persoonlijke zorg aan patiënten die kampen met allerhande fysieke en psychosomatische klachten. Het brede scala aan behandelingen omvat o.a. causale voetreflexologie, dieptemassages en dieetadvies. Hilde helpt de patiënt weer te luisteren naar het lichaam, aan een gezond levensritme te werken en met geneeskrachtige kruiden medicatie overbodig te maken.

Voor een vitaliserende ervaring moet u dus op deze sprankelende website in zachte, frisse tinten zijn. De nieuwe Drupal website gaat qua ontwerp in evenwichtige blokken sterk in de breedte en sluit zo mooi aan bij de uitgebalanceerde levenswijze die Hilde wil promoten.

Hilde Van Hoecke website

Een snedige CSS-file, geschreven m.b.v. flexbox-technologie, resulteert in een vinnige light-weight site die in verschillende details het klassieke Drupal-stramien doorbreekt: menu-items met subtitels, dynamische verdeling van de inhoud a.h.v. display suite...

Uiteraard kan Hilde zelf allerlei inhoud toevoegen via Drupal CMS, zoals o.a. blijkt uit de vele gezonde recepten die u reeds kan aantreffen op www.hildevanhoecke.be/recepten.