Nieuwe Drupal website voor Multiobus

Door Bart Nijs op 25-01-2016

Voor Multiobus, een samenwerking van verschillende bus- en autocarbedrijven uit de regio, hebben we in een recordtijd een nieuwe strakke Drupal website gebouwd.

Prosite ging hiervoor aan de slag met enkele schetsen van zaakvoerder Olivier Van Mullem en we kregen "carte blanche" wat de invulling en uitwerking betreft. Uiteraard heeft de klant wel bepaald welke kleuren en afbeeldingen gebruikt zouden worden.

Het is een eenvoudige doch performante website geworden. Onder de motorkap draait (natuurlijk) Drupal 7 en de site is compatibel met Internet Explorer 11 en hoger.

Multiobus Drupal website

Om de code zo compact mogelijk te kunnen houden en de site zo snel mogelijk "live" te krijgen werden oudere browsers niet meer ondersteund. Uiteraard werkt de site zonder problemen in Chrome en Firefox.

Zoals bij al onze websites die gebruik maken van Drupal CMS het geval is, zijn inhoud en menu’s op manier eenvoudige manier aan te passen door de klant.

Ondertussen is dit onze derde website die wij in opdracht van deze klant maken. Eerder bouwden we de website www.van-mullem.be en hun intranet. Een volgend project voor hen zit ook al in de pijplijn. Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij van onze klanten krijgen.