Drupal onderhoudscontract "365" voor 1EUR/dag

Prosite lanceert een nieuwe formule voor het onderhoud van uw Drupal website, speciaal op maat van KMO's!
Ons "365"-onderhoudscontract is dan ook speciaal gemaakt voor kleinere- en middelgrote websites.

Deze dienstverlening houdt in dat wij uw “Drupal-installatie” (technisch) onderhouden en updaten, zodat u steeds over een stabiele, veilige en performante website beschikt.

Er bestaan 3 soorten Drupal updates nl. veiligheidsupdates (waaronder kritieke updates (“Critical Updates”)), "bug fixes" en "new features". Bij een 365-onderhoudscontract worden de kritieke updates onmiddellijk uitgevoerd (binnen 24u, tijdens de kantooruren) en voeren we de andere veiligheidsupdates en 'bug fixes' 4 keer per jaar uit.

Voor grotere websites of een bedrijfscritisch intranet bijvoorbeeld, beschikken we over een "Pro"-versie van het onderhoudscontract, waarbij o.a. alle veiligheidsupdates en bug fixes onmiddellijk worden uitgevoerd!

Neem gerust contact met ons voor meer uitleg en details.