Ticketing voor Brugs internationaal kantcongres in 2018

De ticketverkoop voor het World Lace Congress, dat volgend jaar in Brugge plaatsvindt, maakt gebruik van ons ticketing systeem.
Speciaal voor dit evenement hebben wij onze software verder aangepast en uitgebreid met héél veel nieuwe opties en extra talen!

WLC 2018

Omwille van de vele keuzemogelijkheden die de bezoekers aangeboden krijgen, gebeurt de bestelling in verschillende stappen. En afhankelijk van eerder gemaakt keuzes, krijgen de geïnteresseerden later dan ook andere opties voorgeschoteld.

De beheerder van de ticketing website kan op elk moment zien welke bestellingen aan de gang zijn, welke zijn afgerond, edm. Alle gegevens kunnen online geraadpleegd worden of geëxporteerd naar bv. Excel.

Aan de hand van deze export worden er dan tijdens het event badges aangemaakt die de bezoekers toegang geven tot de verschillende onderdelen van dit internationaal evenement in Brugge.

Voor de online betaling van de tickets (VISA, bankcontact, Paypal,...) werd er gebruik gemaakt van het platform van Pay.be.

Wil je meer weten over ons ticketing systeem, neem dan gerust contact met ons op!