Advocatenkantoor Dewael & Partners kiest voor Drupal 8

Jarenlange klant Advocatenkantoor Dewael & Partners vroeg ons om hun nieuwe website te bouwen. Ze kozen daarbij voor het hypermoderne CMS Drupal 8 dat gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit combineert.

Screenshot website

Om tijd en kosten te sparen werd er gestart op basis van een bestaande template, die dan op maat werd gekneed. Deze website maakt intens gebruik van enkele nieuwigheden die beschikbaar zijn in Drupal 8 zonder dat er exta modules aan toegevoegd moesten worden.
Zo werd er veelvuldig gebruik gemaakt van Entity Reference, dat nu onderdeel is van de Drupal core, om verschillende pagina's en inhoudstypen gemakkelijk naar elkaar te laten verwijzen. Het was nog nooit zo eenvoudig om inhoud aan elkaar te linken.

De look van de website is gebaseerd op het nieuwe logo dat de klant heeft laten ontwerpen.
Dankzij de Google Maps integratie kunnen ook cliënten gemakkelijk de weg vinden naar de verschillende kantoren in Landen, Leuven en Brussel.

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan een Franstalige versie van de website.