Nieuwe Drupal 8 website voor Polytek

Screenshot Polytek uit Tienen

Polytek is een snel groeiend engineering-bedrijf uit Tienen dat helemaal mee wil zijn met de laatste digitale trends. 

Deze nieuwe website is dan ook gebouwd in Drupal 8, nog steeds onze favoriete CMS omdat het kracht en stabiliteit combineert met gebruiksvriendelijkheid

Voor de klant betekent dit een zeer gebruiksvriendelijk administratief gedeelte, aangepast aan de specifieke noden van Polytek.
Zoals steeds bij onze custom websites moet de klant zich geen zorgen maken over de presentatie van de inhoud. Tekst invoeren in de teksteditor, afbeeldingen uploaden en Drupal zorgt ervoor dat de inhoud eruit ziet zoals voorzien in het ontwerp. Ideaal dus voor mensen die geen uren tijd willen besteden aan het invoeren en opmaken van hun verhaal.

animatie van de website van polytek op een smartphoneVoor ons als developers betekent dit dat de website eenvoudig is in onderhoud en gemakkelijk om uit te breiden met nieuwe toeters en bellen indien gewenst.

Voor de bezoekers is het een toegankelijke website die hen op een duidelijke en overzichtelijke manier alle informatie toont. De website is uiteraard 100% 'responsive' en werkt dus perfect op elk toestel nl. computer, tablet én smartphone!