UPS Rental kiest voor WordPress

UPS Rental, een onderdeel van Vanparijs Engineers uit Hoegaarden heeft een groot aanbod aan mobiele UPSen (Uninterruptible Power Supply) voor kritische processen.

Omdat ze de verhuur een boost willen geven hebben ze gekozen om een volledig nieuwe website te laten ontwikkelen in drie talen. Als Content Management Systeem (CMS), om de website zelf te kunnen beheren, werd er in samenspraak gekozen voor WordPress.

upsrental website screenshot

Het ontwerp, de ontwikkeling en de hosting werden door ons voorzien. Prosite zorgden ook voor het verbeteren en bijsnijden van de vele afbeeldingen.
Uiteraard is de website ook volledig responsive en werkt hij zoals het hoort op élk toestel en élke moderne browser. Dankzij verschillende optimalisatie technieken werden ook de laadtijden van de verschillende pagina's verbeterd want uiteraard uitstekend nieuws is voor de indexering bij zoekmachines (SEO).

Na een korte opleiding kan de klant nu perfect zelf inhoud toevoegen en aanpassen.