COVID-19 website in WordPress

Van een Portugese klant kwam de vraag om snel een meertalige website te bouwen voor de verkoop van zelfgemaakte mondmaskers (onder de merknaam 'Covid-19 Protector').

 

Covid-19 Protector logo

In 'normale tijden' fabriceert dit bedrijf met eigen winkel, textiel voor in huis (bedlinnen, badhanddoeken, enz) alsook gepersonaliseerde kledij zoals t-shirts, polo’s, petjes, enz met bedrijfslogo bedrukt of geborduurd.

Echter om het personeel aan het werk te houden tijdens deze coronacrisis wanneer de winkels gesloten zijn, werd er gestart met de fabricatie van COVID-19 maskers, samen met allerhande materiaal voor hospitaals.

Mondmaskers voor doven

Eén van de speciale maskers die worden gemaakt, zijn deze met een 'raampje' in, bestemd voor doven die dienen te liplezen!

Labels